1 ADET 30mm 40mm Kristal Top Suncatcher Avize Prizmalar Kolye Parçaları Gökkuşağı Maker Asılı Ev Süsleme Bahçe Suncatchers

w1102

₺87.85 ₺112.69

Aydınlatma Aksesuarları

Etiketler: kurşun kristal güneş catcher, 90 derece 40mm prizma, gümüş cam metal avizeler, güneş catcher kristal silver, macetos kristal kolye, senna prizması, kristal prizma pembe, kristal kolye 925 gökkuşağı, disnozorlar parti malzemeleri, parça antika avize

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Uzunluk: 35mm
  • Genişlik: 30mm
  • Model Numarası: 30mm Top
  • Öğe Türü: Avize Kristal
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yükseklik: 35mm
  • Çap: 30mm

Malzeme: K9 Kristal

Kristal top :30mm / 1.2"; 40mm / 1.6";

Renk: resim olarak

Miktar: 1 adet

Toplam uzunluk:10 cm/3.9 inç

Paket şunlardır: 1 adet

Dönüşüm : 1 inç = 25.4 mm 1mm = 0.0393 inç

Kullanımı: crysal prizma.kristal avize parçası; avize prizması; aydınlatma parçaları ve aksesuarları

Onları bir pencereye asın ve kişisel gökkuşağınızın görünmesini izleyin

www.purpura.com.tr sipariş koymak için nasıl:

Benim www.purpura.com.tr hoş geldiniz.İşte sipariş vermenin yolu:

1. kayıtlı adınız ve şifrenizle www.purpura.com.tr'e giriş yapın.

2. Beğendiğiniz öğeleri gördükten sonra, birden fazla ürün satın almanız gerekiyorsa "sepete ekle" düğmesine tıklayın;

Sadece 1 ürün satın almak istiyorsanız, doğrudan "satın al" düğmesine de tıklayabilirsiniz.

3. Tüm satın alma işlemlerini tamamladıktan sonra, alışveriş sepetinde seçtiğiniz tüm öğeler için sayfanın sağ üst köşesindeki "alışveriş sepeti" ni yeni bir sayfaya tıklayın.

4. Bu yeni sayfada "şimdi satın al"düğmesini tıklayın.Ardından seçtiğiniz tüm öğeler 1 faturada olacaktır.www.purpura.com.tr sizin için toplam tutarı hesaplayacaktır.

5. Öğeler için birlikte ödeme yapın.

Nakliye politikası:

Mağazamdaki tüm öğelerin çoğu ücretsiz olarak sunulacak shipping.As parselin ağırlığı 2 kg'ın üzerinde olduğu sürece, parselinizi hava posta gönderiminden Ekspres posta gönderimine (teslimat için 5-7 iş günü) yükselteceğiz.

Normalde, Amerika Birleşik Devletleri'nin teslim süresi 7-19 gün sürecektir.Diğer tüm Dünya çapında teslim süresi uluslararası nedeniyle yaklaşık 25-30 gün sürer customclearance.As öğeler için ödeme yapar yapmaz, parselinizi 1-3 gün içinde göndereceğiz.Ekspres posta gönderimi ile gönderilmeleri gerekiyorsa (teslimat için 5-7 iş günü), lütfen ödemenizden önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sizin için ekspres posta gönderimi için ekstra yükseltme ücretini hesaplayacağız.

iade politikası

Arızalı ürün DOA (varışta kusurlu) alırsanız, değiştirme talimatını iade etmek için lütfen 7 gün içinde bize bildirin.Ürün(ler) kullanılmadan tamamen paketlenmiş malzeme ile iade edilmelidir.

İade nakliye ücreti, Kayıtlı Havayolu ile masraflarınızda olacaktır.İade ünitenizi aldıktan sonra, üniteyi 7 gün içinde araştıracak ve değerlendireceğiz.Daha sonra garanti gereksinimlerimizi karşılıyorsa, nakliye ücretimizle size yepyeni bir değiştirme ünitesi göndereceğiz.

Gümrük Vergileri

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliyeye dahil değildir charges.It varsa masraflarınız olacaktır.Her ülkenin gümrüklerinin, mallar kendi ülkeleri üzerinden işlenirken gümrük vergi ve harçlarını değerlendirmede kendi standartları vardır.İlgili tüm gümrük vergileri / vergileri, tahakkuk etmesi durumunda alıcının masraflarında olacaktır.

Teklif vermeden önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Geribildirim ve Ayrıntılı Satıcı Karnesi

Biz iş takdir ve her ödeme sonra olumlu geribildirim bırakacaktır.

Hizmetimizden memnunsanız, lütfen işleminizin ayrıntılarını (Ayrıntılı Satıcı Puanları) olumlu bir geri bildirim ile değerlendirin, Herhangi bir sorunuz varsa, geri bildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Ödeme

Bizim Alıcı Koruma SADECE aşağıdaki gibi www.purpura.com.tr Ödeme Yöntemleri korur:

Paypal Visa Master Kart Maestro Banka Kartı Wstern Uinion Banka Havalesi Webmoney QiWi Cüzdan ve Boletosu ve böylece

Geri bildirim

Siparişiniz için teşekkür ederiz,keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı dileriz.müşterilerimize en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmayı hedefliyoruz

a. Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu bir geri bildirim ve 5 yıldız bırakın

b. eğer mal memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz sizin için en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız

Bir Yorum bırak