Mobray tırnak jeli Seti 6W LED Lamba Tam manikür seti Hızlı Uzatma tırnak kiti Jel Yapı Poli tırnak jeli s Seti Çivi Aracı Kiti

w1513

₺190.95 ₺276.73

Çivi Sanatı ve Araçları

Etiketler: acrlivo çiviler, poli jel tırnak jeli lot, tırnak kurutucular mini, kiti lot 9 polygel, gözyaşı güvenli poli postacı çantaları, seksi cosplay seksi kostümler, toplu polygel fırçalar, mobray poly kahve, polygel sert, sablon tırnak jeli

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Özellik 3: tırnak sanat seti
  • Malzeme: Plastik
  • Özellik 2: Manikür seti
  • Miktar: 1 SET
  • 2 İle kullanılır: Baz Kat Üst Kat
  • Öğe Türü: Set ve Kit
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik 4: Poli Tırnak Jel Seti
  • Model Numarası: Poli Tırnak Jel Seti
  • Özellik 1: Tırnak Araçlar Kümesi
  • Fiş Tipi: USB Fişi
  • Tedavi edilmiş: LED veya UV lambası
  • Kalıcı Dönem: 3 Hafta veya Üzeri
  • Boyut: nail kit
  • Marka Adı: LGHZLİNK
  • 1 İle kullanılır: Sıvı Kayma Çözeltisi

Mobray tırnak jeli Seti 6W LED Lamba Tam manikür seti Hızlı Uzatma tırnak kiti Jel Yapı Poli tırnak jeli s Seti Çivi Aracı Kiti

Paket içeriği:

1 Takım İçin 15 ml Poli Tırnak Jel Set Tırnak Uzantıları

Özellikler :

1.Tırnak kiti için bu poli tırnak jeli cips veya leke içermez ve kolayca soyulmaz.Uygun uygulama ile yaklaşık 2-3 hafta dayanır.

2.Her türlü kadın yaşına uygun bir hediye olarak satın alın.

3.Evde kişisel DIY tırnak sanat kullanımı ve profesyonel salon güzellik salonu için mükemmeldir.Şimdi kendi tırnak dekorasyonunuzu yapın !

4.Toksik olmayan ve zararsız malzemelerden yapılmış, minimum koku, renge dayanıklı, parlak dayanıklı.

5.Gerektir: Taban ve üst kat, kayma çözeltileri(isteğe bağlı) ile kullanılmalı ve UV/LED tırnak lambası altında kürlenmelidir.

Mix ve maç Elmas renkleri kalabalığın arasından sıyrılmak ve glamour ile kızdırma yapmak.Flört, parti ve günlük işler için uygundur.

Nasıl uzun ömürlü tutmak için?

1. Taban katını uygulamadan önce tırnak yüzeyindeki fazla azgınlığı ve tozu temizlediğinizden emin olun.

2. Manikür sürecinde tırnak yapıştırıcısının kuru olduğundan emin olun ve ardından başka bir kat fırçalayın.

3. Tırnaklarınızı yaptırdıktan sonra, tırnağın aşınmasını önlemek için teneke kutuları, kapakları, fındık kabuklarını veya diğer sert nesneleri açmak için tırnaklarınızı kullanmamaya çalışın.

4. Kristal tutkal kolloide aittir, kış sıcaklıkla azalacak,normal bir reaksiyon olan kalınlaşma fenomeni ortaya çıkacaktır.

5. Kristal tutkalın yüksek viskozitesi nedeniyle kışın sıkılması zordur.Sonundan sıkmaya çalış.Nasıl kullanılır?

1. Tırnak yüzeyini hafifçe törpüleyin

2. Çok ince bir tabaka tırnak jeli astarı uygulayın ve UV/LED lamba altında kürleyin.

3.Çok ince bir tabaka baz kat uygulayın ve UV / LED lamba altında kürleyin.

4. Uygun bir şekil ve boyutta yanlış tırnak ucu seçin.

5. Tırnak kalıbına poli uzatma jeli uygulayın, jeli pürüzsüz hale getirmek için Kayma Solüsyonlu tırnak sanat kalemi kullanın.

6. Gerçek tırnağınıza yapıştırın ve tamamen dolaştığından emin olun ve UV/LED lamba altında kürleyin.

7. Takma tırnak ucunu çıkarın, şekli kesin ve tırnaklarınızı parlatın.

8. Üst kat uygulayın ve UV/LED lamba altında kürleyin.

9. Tırnağınızı memnun desenlerinizle tasarlayın.

Sizin memnuniyetiniz bizim ana hedefimizdir ve görüşleriniz bizim için çok önemlidir.Müşterilerimizin siparişlerinden %100 memnun olmalarını istiyoruz.

Öğeyi aldığınızda ve üründen memnun kaldığınızda, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakmak için bir dakikanızı ayırın.Sizin için 5 Puan DSR geribildirim bırakacağız.

Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen e-posta veya mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin ve çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Bizimle herhangi bir iletişim kurmadan nötr veya olumsuz geribildirim bırakmayın.

1) Ürün ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı inceleme ile bize olumlu bir geri bildirim verin.Gerçek hislerinizi burada bırakırsanız çok memnun oluruz.

2) Öğeleri veya hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim!

1) Ürününüz kalite sorunu görünüyorsa, pls kontrol etmek için bize fotoğraf çekin, kontrol ettikten sonra parselinizi yeniden göndereceğiz veya tam geri ödeme yapacağız .

2) Parseliniz kaybolursa veya 60 iş günü içinde alınmazsa, parselinizi yeniden göndereceğiz veya tam geri ödeme yapacağız .

Toptan ve damla nakliye hem karşılandı .

1) Toptan için, ödeme yapmadan önce bizimle iletişime geçerseniz dicount sunacağız

2) Dropp nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve beğenmezseniz bizimle ilgili herhangi bir bilgi bırakmayız.

Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen mağazamı "Favorilerim" listenize ekleyin.

Eğer herhangi bir sorun varsa, bize bir mesaj bırakın lütfen, biz 24 saat içinde e-posta cevap verecektir ve aynı zamanda sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Paslakyek

2022-07-21

Çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi Çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi Çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi çok iyi

Oliegh Tsarik

2022-10-04

Hızlı ve tüm resim gibi

Bir Yorum bırak