Kaymaz Silikon Kapak Cilt Sony Playstation Dualshock 5 Ps5 kumanda muhafazası Koruma Thumb Çubuk Kavrama Kapağı Dualsense

w160113

₺45.53 ₺91.05

Video Oyunları

Etiketler: bant dualshock 4, ps5 gümüş kaplama, nacon ps5 kılıf, telefon ps5, kabuk dualsense ps5, kasa dualshock v 2, dualshock 2 kapağı, çift 12 s denetleyici, dualsense anime davası, dualsense ovo kılıfı

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka / Model: playstation 5
  • Marka Adı: VGBUS

Kaymaz Silikon Kapak Cilt Koruyucu Kılıf Playstation 5 Denetleyicisi İçin Koruma Kolu Sapları PS5 Gamepad Aksesuarları

* Playstation 5 Denetleyicisi için kaymaz silikon kılıf

-Mükemmel uyum: Bu silikon koruyucu kapak PS5 denetleyicisi için uygundur

-Tam koruma: Daha sonra kapak tam muhafaza tasarımına sahiptir, böylece PS5 denetleyicisi için cihazınızın kırılmasını ve çizilmesini etkili bir şekilde önler.

- Premium Malzeme: Yüksek kaliteli silikon malzemeden yapılmış, yumuşak ve dayanıklıdır.

-Kolay Erişim: Tüm düğmelere ve bağlantı noktalarına erişilebilir, hafif ve dayanıklı malzeme mükemmel dayanıklılık oyunları için mükemmel koruma ve kavrama sağlar.

-Kaymaz ve Pratik: Kavrama üzerinde kaymaz parçacıklar vardır, bu nedenle cihazı PS5 denetleyicisi için kullandığınızda kasa yere düşmez.

*Yüksek Kaliteli Silikon Malzeme

kauçuk yağı olan silikon malzeme, oyun sırasında denetleyicinize ergonomik yumuşak dokunuş, mükemmel pürüzsüzlük hissi verir.Eller terlerken etkili kaymaz koruma sağlar, terli eller artık korkmaz!

*360 Derece Çok Yönlü Tam Koruma

Tam kaplı silikon cilt, denetleyicinizin her köşesini korur, denetleyicinize zarar vermek için kir, toz, çizik, düşme şokundan kaçının.Silikon sürtünme rahat tutuş sağlar, oyun oynarken kaymayı önler, terli eller için daha fazla endişe duymaz;Takılması ve çıkarılması çok kolaydır, PS5 denetleyicisine mükemmel uyum sağlar, herhangi bir işlevi etkilemez.

Bir Yorum bırak