Mikroskop objektif Lens RMS M42 x 0.75 Mikro Makro Fotoğraf Arayüz Adaptör Halkası Olympus Microscopio için iş Parçacığı

w210553

₺95.38 ₺113.63

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Etiketler: kamera 8k microscopio, kindsun microscop'un, mekanik saat bölgesi, mikroskop eakins, yün biyolojik, trinoküler mikroskop 4 k, aomiekia mikroskop, mikroskop 40 2000x, android araba teybi ultra ince, mika cep telefonu galaxy 20

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Teori: Biyolojik Mikroskop
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Maden
  • Büyütme Oranı: 500X ve Altı
  • Akıllı Cihaz mı: NO
  • Özellikler: El, taşınabilir
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Draw Tube: Trinoküler
  • Model Numarası: Olympus Mikroskop için RMS Konu M42 x 0.75
  • Marka Adı: ZZCAT'İN

Üretici Avantajları ve Servisi

* Destek Özelleştirilmiş Sipariş. (Boyut ve Çizim Tasarımı ve Paketi)

* Destek Toptan ve OEM ve Dropshipping Sipariş.

*Kesinlikle Kalite Kontrol Departmanı ve Üçüncü Taraf Denetimi. (göndermeden önce tek tek kontrol edilir)

* VIP indirimi almak için mağazamızı takip edin.

Mikroskop Objektif Lens RMS Konu M42 x 0.75 Mikro Makro Fotoğrafçılık arabirim adaptörü Halka Olympus Microscopio

1.Belirleme

(1).Alüminyum

(2).Paket içeriği: Sadece RMS adaptör halkasına 1 adet x M42*0.75 (Resimdeki SLR süngü adaptörü ve objektif lens dahil değildir.)

2.Uygulama

Bu M42-RMS adaptör halkası, mikroskop objektif RMS dişini(Olympus mikroskop objektif lensi ve bazı yerli mikroskop objektif lensi RMS dişidir) M42 arayüzüne aktarır.Leica veya Nikon mikroskop hedefleri için, onun objektif iplik M25X0. 75mm olduğunu, RMS adaptörü için M42 için uygun değildir ring.So satın almadan önce, lütfen hangi amaç olduğunuzu onaylayın.Ve sonra M42-SLR arayüzü ile (bu adaptörü ayrı olarak satın almanız gerekir), mikroskop hedefi ile fotoğraf çekebilirsiniz.

Bu arada,biz SLR süngü mağazamızda, Canon ve Nikon dahil, satın almak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.

3.Dikkat

(1). Otomatik odaklama yapamaz, objektifin kendisi diyafram açıklığı olmayan manuel bir objektife eşdeğerdir, M konumunu kullanmanız gerekir.

(2).Cilt boşluğu kullanılabilir, mikroskop hedefinin maksimum mesafesi 160 mm'dir, cilt boşluğu + SLR arayüzünü kullandığınızda, mesafe 160 mm'den az olmalıdır.

(3).Slr'yi bağladıktan ve kamerayı manuel olarak odaklamak için hareket ettirdikten sonra, rafı odaklamak için hareket ettirmek için bir makro çerçeveye sahip olmak en iyisidir.

(4).Objektif lensin etrafındaki daire biraz soluk olacaktır.

(5).Objektif lensin sonsuz odaklanıp odaklanamayacağı ile ilgili olarak?Mikroskop amacı yalnızca belirli bir mesafeye odaklanmıştır. 4X yaklaşık 1-1.5 cm, 10X, 20X birkaçıdır millimeters.So objektif lens sonsuz odaklı olamaz.

(6). Mikroskop amacı ile mikroskobik fotoğrafçılık için zaman alıcıdır.En büyük avantaj, daha küçük görüş alanı ve ucuz maliyetli ekipmandır.

(7).Bu M42-RMS Adaptör Halkası SLR kamera adaptörü ile birlikte kullanılmalıdır, tek tek kullanılamaz.SLR süngü adaptörüne ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.teşekkür ederim

4.Ürün Gösterisi

5.Satış sonrası Servis

Bir Yorum bırak