Koleksiyon Bebek Peluş Ayı Karikatür LED Pençe Makinesi Paskalya Parti Kaynağı

w2338

₺166.87 ₺333.73

Doldurulmuş Hayvanlar ve Peluş

Etiketler: Karanlıkta parlayan Oyuncaklar, yastık, ayı led, beyaz gürültü peluş, OYUNCAK

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Yaş Öner: 14+y
  • CN: Guangdong
  • Yükseklik: 31cm-50cm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: 3C
  • Tema: Hayvanlar ve Doğa
  • Doldurma: PP Pamuk

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

marka yeni ve yüksek kaliteli

Yumuşak Malzeme: Yumuşak peluş ile yüksek kaliteli PP pamuk dolması, çevre dostu malzeme kullanarak, güvenli ve yumuşak için çocuk hug, oyuncak gözler sıkıca dikişli, biz kullanılan arkasındaki benzersiz tasarım gizlemek pil kutusu, nedeniyle elektronik bileşenler, doğrudan yıkamayın lütfen.

LED Peluş Doldurulmuş Ayı: Oyuncak, yatmaya yatkın bir duruşa sahip sevimli bir peluş ayı olarak tasarlanmıştır, canlı 3D gözler ve burun, kabarık kulaklar ve vücut ile taşınır, bu da sarılmak ve kucaklamak için sarılabilir bir boyuttur.

Müzik Peluş Doldurulmuş Ayı: Müzik versiyonu için içine yerleştirilmiş ninniler vardır, tüm müzik şarkıları net bir sesle, bebek çocuklarınızı güzel peluş ayı arkadaşıyla şarkı söylemeye çeker, onlarla yalnızlığı başlatır.(sadece müzik versiyonu için)

Karanlıkta parlayan: Sevimli doldurulmuş ayı, özellikle yalnız uyurken karanlıktan korkanlar için yürümeye başlayan çocuk için duygusal bir rahatlama getirebilen, yanıp sönen LED ve karanlıkta parlayan özelliklere sahiptir,çocuklarınıza eşlik eder ve geceleri onları korur, bebeğiniz için harika bir hediye kız erkek ve diğer sevgili doğum günü Sevgililer Çocuk Bayramı ve özel günlerde olanlar.

Enerji Tasarruflu Peluş oyuncak ayı: Pil kutusunu açmak için ayının kapağını geri bulun, 2 adet AA veya 3 adet AAA pil takın( paket hariç), düğmeyi açık konumuna getirin ve kutuyu geri koyun ve sağdaki müzik düğmesine basın. doldurulmuş ayının pençesi, renkli ışık parlayacak, 15 dakika otomatik kapanma zamanlayıcısı önceden ayarlanmıştır.

Özellikler:

Malzeme: Kısa Peluş, PP Pamuk

Ürün Boyutu: yaklaşık. 37 cm/14.56 inç

Stil Seçeneği: A (Müzik versiyonu) / B(LED versiyonu)

Güç Kaynağı: A(3 x AAA Pil) / B (2 x AA Pil), paket hariç

Net Ağırlık: yaklaşık. 250g / 0.55 lbs

Paket içeriği:

1 x LED Işıklı Peluş oyuncak ayı

Not:

Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Bir Yorum bırak