5 ADET U. fl IPX IPEX1 Erkek IPEX1 Dişi konnektör RF1. 13 Pigtail Kablo RF Koaksiyel WİFİ Anten Uzatma Kablosu Jumper Adaptörü

w29946

₺66.60 ₺102.53

Aydınlatma Aksesuarları

Etiketler: 2 f 7 ghz anten, tv antenine katılın, rf erkek metal konnektör, iphone x ıpx, ataudıo koaksiyel kablo, Koaksiyel kablo, cnn tv anteni, anten 433 mhz kadın, pijama pigtail, getz anten adaptörü

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Bağlayıcı Tipi: U. fl İPEX1 Erkek / Kadın
  • RF Kablo Tipi: RF1.13 Kablo
  • Marka Adı: BEVOTOP'UN
  • isim: Ipex'ten IPEX Kablosuna
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uzunluk: 5cm, 10cm, 15cm, 20cm, 30cm, 50cm, 100cm, or customized
  • Model Numarası: BT1304 / BT1307
  • Bağlayıcı Kaplama: altın kaplama
  • Özellik: Açık Son İPEX Jumper
  • Empedans: 50 Ohm

5 adet / grup RF1. 13 Kablo IPEX1 Dişi IPEX1 Erkek / Dişi WİFİ Anten Pigtail Kablo Jumper

Adı: IPEX1-IPEX1 Kablosu

Bağlayıcı: U. fl IPX IPEX1 Erkek / Kadın

Kablo Tipi: RF1. 13 Kablo OD=1.13 MM

Kablo Uzunluğu: 5 CM, 10 CM,15 CM, 20 CM, 30 CM, 50 CM

Ambalaj:PP Torba

Ismarlama:Konektörleri ve kabloyu sizin için istediğiniz uzunlukta özelleştirebiliriz.Herhangi bir ihtiyaç varsa bize hoş geldiniz.Teşekkür ederim. :) 100 adet için bağlantı:

5adet

U. fl IPEX1 Dişi-IPEX1 Dişi RF1. 13 Kablosu

U. fl IPEX1 Dişi-IPEX1 Erkek RF1. 13 Kablosu

S1: 2m kabloya ihtiyacım var, yapabilir misin?

C: Evet,sizin için herhangi bir uzunluğu özelleştirebiliriz.

S2: Konektör başka bir tip konektörle yapabilir mi?

a: evet.SMA dizileri, MCX ,Fakra, TS9, CRC9 vb.Gibi konektörleri sizin için özelleştirebiliriz.

BEVOTOP,MMCX, MCX ,SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, FME, MS156, BNC,TNC, N, UHF vb.Standart ürünler ODM ve OEM Hizmeti ile ısmarlama ürünlere kadar bir dizi RF koaksiyel konektör sağlar.Başlıca ürünlerimiz yüksek hızlı kablo montajları, RF koaksiyel kablo montajları, düşük frekanslı kablo montajları, RF koaksiyel konektörler, RF koaksiyel adaptörleri içerir.Bu ürünler ağırlıklı olarak veri depolama, ağ oluşturma, iletişim, otomotiv, tıp,havacılık, askeri alan vb.Alanlarda kullanılmaktadır.

Her türlü RF konektörünü ve RF kablosunu tedarik ediyoruz.Ismarlama sıcak açığız.

1. Tüm öğeler göndermeden önce test edilecek ve iyi paketlenecektir.Paketler, alıcılar ödemeyi bitirdikten sonra 1-3 iş günü içinde gönderilecektir.

2. Normalde, www.purpura.com.tr standart nakliye, www.purpura.com.tr tasarrufu nakliye gibi normal sonrası hava posta ile yerinize yaklaşık 7 ila 45 gün sürer. ( Bazı uzak bölgelere daha uzun sürebilir)

3. Parselinizi daha hızlı almak istiyorsanız,DHL, Fedex,UPS, EMS vb.Gibi ekspres nakliye yollarını seçebilirsiniz.Bunun için ekstra nakliye ücreti ödemeniz gerekebilir.

1. Gümrük vergisi bizim kontrolümüz dışındadır, ücretsiz vergi ücretini garanti edemeyiz ve herhangi bir vergi ücreti ödemeyeceğiz.

2. AB ülkelerine gönderilen tüm paketler Temmuz 2021'den bu yana Vergi ödemek zorundadır. eur150'den az sipariş miktarı için, alıcılar doğrudan www.purpura.com.tr üzerinden vergi ödeyebilir.Ancak 150 euro'nun üzerindeki sipariş için, alıcıların gümrük beyannamesi vermeleri ve vergiyi kendileri ödemeleri gerekir ve sevkiyat için KDV veya kayıp numarası sağlanmalıdır.

1. Ürünlerimizden memnunsanız lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın ve service.it mağazamız için çok önemli.

2. Mal ile herhangi bir sorun varsa lütfen bize ulaşın, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce netural veya olumsuz bir geri bildirim bırakmak için acele etmeyin.Sadece bize güvenin, size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

3. Mağazamızı favori listenize eklemeye hoş geldiniz.Doğrudan %1 ~ 5 indirim alacaksınız.

Bir Yorum bırak