Motosiklet Merkezi Kontrol Dekoratif Kapak Sur-Ron SURRON S X Elektrikli kros Bisiklet

w3605

₺211.64 ₺246.07

Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Etiketler: surron ışık arı x, surron'un, sur-ron'a, aks bloğu fren diski koruma kapağı, koruyucu

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme Türü: Plastik
  • Ürün Uzunluğu: 12
  • Öğe Türü: Kapaklar ve Süs Pervazları
  • Model Adı: B202207201447'nın sohbeti
  • Ürün Genişliği: 10
  • Ürün Ağırlığı: 0.05
  • Ürün Yüksekliği: 3
  • Marka Adı: JFGRACİNG

9

945

6080

Özellikler:

100 % Yepyeni, Asla Monte Edilmemiş, Yüksek Kalite

Dayanıklı ve uzun ömürlü, İyi performans

Mükemmel işçilik, aracınızın mükemmel dekorasyonu, her zaman çekiciliğinizi gösterin, aracınızın cazibesini vurgulayın.

Yüksek Kaliteli Plastik, su geçirmez ve toz geçirmez.

Kurulumu kolay

Belirleme:

Renk: Resim Olarak

Malzeme: Plastik

Teçhizat: Sur-Ron S / X için

Paket içeriği:

Parçaları Kontrol Dekoratif Kapak Resim Olarak

Kurulum talimatı Dahil değildir

1.Geri dönüşe ihtiyacınız varsa lütfen 30 gün içinde e-posta ile bizimle iletişime geçin. 2.Returnıtem orijinal durumda olmalıdır, öğeyi size söylediğimiz adrese geri gönderdi. 3.Satın alma fiyatı iade edilecektir, ancak alıcılar yanlışlıkla ürün satın alırsa nakliye ücreti iade edilmez, alıcılar iade nakliye ücretini karşılamalıdır. 4.Alıcılar, nakliye ücreti dahil olmak üzere tam bir geri ödeme gerektirebilir veya yanlış ürünler gönderdiysek, nakliye şirketi tarafından kaçırılan paket , kötü kalite veya ürünler nakliye sırasında kırılırsa ürünleri ücretsiz olarak değiştirebilir(ürünlerin ve paketlerin net resimlerini gerektirir).

o Bir Sonraki formda teslim süresi:

Nakliye şirketi veya gümrük olarak biraz gecikme Olabilir, gecikme olursa bizimle iletişime geçmenizi dilerim, ancak anlaşmazlıkları açmamak Bizim hatamız olmadığı için

Express tarafından Gönderileni seçtiğinizde, bazen insanlar seçtiğiniz postayı Göndermez, çünkü gümrüklerle ilgili bazı Sorunlar olacaktır ve belki teslim süresi daha hızlı değildir.

geri dönüşe ihtiyacınız varsa lütfen 30 gün içinde e-posta ile bizimle iletişime geçin.

iade edilen ürün orijinal durumda olmalıdır, öğeyi size söyledikleri adrese geri gönderin.

satın alma fiyatı iade edilecektir, ancak alıcılar yanlışlıkla ürün satın alırsa nakliye ücreti iade edilmez, alıcılar iade nakliye ücretini ödemelidir.

alıcılar, yanlış ürünler gönderdiysek,nakliye şirketi başına paket kaybolduysa, kalitesiz veya ürünler nakliye sırasında kırılmışsa (ürünlerin ve paketlerin net resimlerini gerektirir), nakliye maliyetini içeren veya ürünleri ücretsiz olarak değiştiren tam bir geri ödeme gerektirebilir .

Alipay tercih edildi.TT, Batı Birliği, Paypal da kabul edilebilir.

1.İyi alıcımız olarak, yüksek kaliteli ürünlerimizi aldıktan sonra bize olumlu geribildirim verebilmenizi dilerim.bize olumlu geribildirim veren ikinci satın alma müşterileri için her zaman indirim veya hediye alırız.

2.Müşterilere nakliye süresini gösteriyoruz, bu nedenle paketiniz geç geldiyse bize olumsuz geri bildirim bırakmayın, bu da nakliye şirketinin neden olduğu bir durumdur.

3.Do herhangi bir sorunuz varsa bize e-posta göndermekten çekinmeyin, 12 saat içinde cevap vereceğiz hours.do anlaşmazlığı açmayın veya olumsuz geri bildirimi kolayca bırakmayın, bize güvenin ve doğrudan bize bir e-posta gönderin, herhangi bir sorun çözülebilir.

Bir Yorum bırak