BETSION El Yapımı Vintage 40 42 44 Yuvarlak Asetat Kaplumbağa Erkek Gözlük çerçeveleri Tam Jant Kadın Miyopi Reçete Gözlük

w3730

₺423.28 ₺682.70

Erkek Gözlükleri

Etiketler: kare erkek kadın, kare gözlük kare erkek, çerçeve erkekler katı, adam çerçeve adam, gözlük pirinç çerçeve, opptical cam çerçeve, koyu gözlük kare erkek, gözlük gözlüğü, çelik çerçeve erkekler, minimalist cam çerçeve

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Çerçeve Malzemesi: Asetat
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE
  • Marka Adı: BETSİON
  • Gözlük Aksesuarları: KARELER
  • Desen Türü: Hayvan
  • Öğe Türü: Gözlük Aksesuarları
  • Model Numarası: B008
  • Cinsiyet: Üniseks

Vintage 3 boyutları 40 42 44mm Asetat Yuvarlak Tasarım.yepyeni.Üst Quality.Do Onları kaçırmayın!!!

Malzeme: Asetat

Renk: Kaplumbağa

Durum: Marka yeni

Hakkımızda

2010'dan beri ALİ-Express'te satış yapıyoruz ve Çin'de bulunuyoruz.Moda ürünleri konusunda uzmanız.Amacımız müşterilerimize rekabetçi fiyat, yüksek kaliteli ürünler, hızlı teslimat ve mükemmel müşteri hizmeti sunmaktır.

Daha fazla seçenek istiyorsanız, lütfen mağazamızı ziyaret edin.

Nakliye

* Öğeler ödeme aldıktan sonra 2 iş günü içinde sevk edilecektir.

* ABD,ingiltere,Avustralya ve Kanada'dan gelen müşteriler için, öğeler izleme ile çin'den e-paket yoluyla sevk edilecektir, genellikle 7-15 gün varış sürer, ancak teslim süresi hedeflere ve kontrol edemediğimiz diğer kesin faktörlere bağlı olacaktır.

* Çoğu ülkeden müşteriler için, genellikle 15-40 gün varış sürer, ancak teslim süresi hedeflere ve kontrol edemediğimiz diğer kesin faktörlere bağlı olacaktır.

* Sağlanan adresinize göre ürün gönderiyoruz, bu yüzden lütfen satın almadan önce alıcı adresinizden emin olun.

* Alıcı, söz verdiğimiz süreden sonra malları almadıysa, herhangi bir geri bildirimden ayrılmadan veya herhangi bir anlaşmazlığı gündeme getirmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Alıcılar ekspres kargoya ihtiyaç duyarsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve bunun posta ücreti için ekstra bir ödemeye ihtiyacı vardır.

Satış şartları

Online alışveriş deneyiminizin risksiz olmasını istiyoruz.Ürünümüzü seveceğinizi düşünüyoruz ve bir ürünü gerçekten hissedemeden satın almanın bazen zor olduğunu anlıyoruz, bu nedenle ve %100 memnuniyet garantimizin bir parçası olarak tam paranızı iade edin.Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, satın alma fiyatınızın tam iadesi (orijinal nakliye ücretleri iade edilmez) veya değişim için alınmasından itibaren 14 gün içinde bize geri gönderin.Tek istediğimiz, iade yetki numarası için bize e-posta göndermenizdir.Lütfen öğenin aldığınız ile aynı durumda olduğundan emin olun.

Bizimle iletişime geçin

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin.

Rowebob1

2022-11-16

İyi

Francinelala4

2022-08-02

Bu gözlüklerden çok memnunum. Bence fotoğraflardan daha iyi görünüyorlar. Ayrıca mükemmel uyum sağlarlar, reçeteli lenslerimi taktığımda herhangi bir ayarlamaya ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum. Güneş gözlüğü olarak kullanılmak üzere başka bir çift sipariş edeceğim.

S Boardin01

2022-09-25

Öncelikle şunu söylemek isterim ki satıcı gerçekten sorumludur ve mesajlara çok hızlı cevap verir ve hemen gönderilir. Çerçeve kötü durumda geldi, bana yeni çifti yeniden göndermemi veya bir başkası için değiştirmemi teklif etti, ancak çerçevenin kalitesi gerçekten zayıf. Satıcılar için iyi müşteri hizmetleri olmasaydı hiç yıldız vermezdim.

Paulinethomas1968

2022-08-18

Açıklandığı gibi, gr8 ürünü...

Bir Yorum bırak