Noel Hayvan Süslemeleri Süsler Noel Ağacı Kedi İnek Koyun Tembellik Kolye Tatil Parti Malzemeleri Noel Ev İçin

w39323

₺12.60 ₺30.10
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Elektronik: NO
  • Kaynak: Anakara Çin

Tanım:

Noel Ağacı Asılı Hayvan Kolye, parti malzemeleri ve ev dekorasyonu için mükemmel, zarif bir görünüme ve mükemmel dayanıklılığa sahip, zarif işçilikle işlenmiş yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

Belirleme:

Adı: Noel Ağacı Asılı Hayvan Kolye

Malzeme: Akrilik

Boyutu: (yaklaşık.)8.5 * 5 cm/3.35 * 1.97 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Noel Ağacı Asılı Hayvan Kolye

Tür ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Bir Noel Atmosferi Yaratın ] Noel Hayvan Süsleri Süsler, inek, tembellik, koyun ve kedi dahil olmak üzere çeşitli hayvan desenleriyle tasarlanmıştır ve partiler için Noel ve kış unsurlarıyla dolu rahat bir Noel atmosferi yaratır.

2. [Kaliteli malzemelerden yapılmış ] Zengin detaylar için mükemmel işçilikle işlenmiş Noel Hayvan Süsleri Süsler, yüksek kaliteli akrilik malzemelerden yapılmış, büyük dayanıklılığa sahip hassas bir görünüme sahiptir.

3. [Basit Asılı ] Kolay asmak için bir kordon ile donatılmış, Noel askı süsleri Noel ağacı süsleri, asılı kolye, anahtarlık takılar ve araba aksesuarları için idealdir, ağaçlara, duvarlara, kapılara, pencerelere, sundurmalara ve çitlere asmak için mükemmeldir.

4. [Kutlama Partisi] Mutluluk ve rahatlık duygusu getiren Noel Ağacı Asılı Kolye Hayvanı, Noel dekorunuz için bir zorunluluktur, Noel, Yeni Yıl, Donmuş temalı partiler ve kış tatilleri için mükemmeldir.

5. [Komik Hediyeler ] Arkadaşlarınız, komşularınız ve aileleriniz için mükemmel bir hediye olan Noel Askı Süsleri Hayvan Dekoru hem çocuklar hem de yetişkinler arasında popülerdir, parti hediyeleri ve süslemeleri için ideal bir seçimdir.

Nhoem Nhieu744

2022-12-30

Net baskılı resim ipek devlet "Mutlu Noeller" yazılı ayna görüntüsünde. Diğer taraf kalın plastik tabakadan zayıf bir şekilde görülebilir, ayrıca bu plastik tabaka hasar görür. Reklamdaki resme bakarsanız, yanlış taraftaki net resmin yazdırıldığını görürsünüz.

Bir Yorum bırak