Kapı uzaktan kumandası Düğmeler KB 1704A PTX4 433MHz Elektrikli Klonlama Kapısı kapı uzaktan kumandası Teksir Ev Otomatik Perde

w4518

₺25.02 ₺34.80

Ev Elektronik Aksesuarları

Etiketler: ta ptx4 uzaktan kumanda, teksir sd kart, evrensel kablosuz pw1003, uzaktan android measy, led pet uzaktan kumanda, Nevresim Takımı, toz geçirmez sandalye kılıfı s sandalye kılıfı, ptx 5 v101 uzaktan kumanda, 2x evrensel kablosuz, dormilon yastık

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Kablosuz İletişim: IR
  • Marka Adı: ALLOYSEED
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sıklık: 433 MHz
  • Kullanmak: Elektrikli Kapı
  • Model Numarası: Kapı Kapı Uzaktan Kumandası
  • Paket: Evet
  • Destek uygulaması: No

Belirleme:

Ürün Malzeme: ABS

Ürün boyutu: 60 * 35 * 10mm/2.36*1.37*0.39"

Ürün rengi: Mor, Gri

Anma gerilimi: 12 (V)

Anma akımı: 10 (mA)

Kurulum modu: kablosuz

Karşılık gelen frekans: 433 MHZ

Kablosuz iletim mesafesi: 50-100 m (açık alan)

Uygulama kapsamı: garaj kapısı, alarm, otomatik kapı, perde kapı, vb.

Kopyalama Kılavuzu:

1. Kopyalanabilen çipler:

2260 (tüm üreticiler), 2262 (tüm üreticiler), PT2264, 5326 (tüm üreticiler), SC5262, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6014, SMC918 serisi, 527 (tüm üreticiler), 1527 (tüm üreticiler), 2240 (tüm üreticiler), HCS 101, HCS 200 HCS 201 (Parça kodu), HCS 300 HCS 301 ( Parça kodu), bazı tek çipli mikrodenetleyiciler....

2. Kodlama yöntemi:

Aynı zamanda, kilit açma ve kapama iki tuşunu basılı tutun( bazı durumlarda yukarı ve aşağı tuşlardır), LED göstergesi üç kez yanıp söner, basılan tuşlardan herhangi birini serbest bırakın, diğeri gevşek değil, kilidi açılmış üç tuşa tıklayın, LED göstergesi hızlı yanıp sönme durumuna girer, şu anda, bellekteki tüm veriler temizlenir, verileri temizledikten sonra uzaktan kumanda, hangi tuşa basılırsa basılsın, LED göstergesi açık değildir.

3. Kopyalama yöntemleri:

Bir el tipi orijinal uzaktan kumanda, diğer el tipi kopya uzaktan kumanda, mümkün olduğunca yakın iki uzaktan kumanda, (ideal olarak iki uzaktan kumanda masaüstünde yan yana sıfır mesafe) gerekli kopya düğmelerine ayrı ayrı basın, LED göstergesi üç titremeden sonra hızlı bir şekilde titrer, kopyalama başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı, kopya başarısı diğer tuş işlem yöntemi aynıdır.Bazı uzaktan kumandalar düşük iletim gücüne sahiptir, bu nedenle iyi başa çıkmak için uzaktan kumandalarla ve uzaktan kumandaları kopyalamanın arka arkaya çalışmasıyla donatılmalıdırlar.Bazı çalışma ortamlarında parazit varsa, parazit işleminden kaçınılmalıdır.Kopyalama iyi değilse, kod temizlendikten sonra kopyalama tekrar yapılmalıdır.

4. Ortak garaj kapıları, teleskopik kapılar, kapılar, park kilitleri ve hırsızlık önleme cihazları kopyalanabilir.

Dalian Xisaide Serisi için (Yeni Soma dahil), Hangzhou Menren Serisi için, Shenzhen Zhongtian A, Zhongtian B, Foshan Horst Beyazı için, Horst Mavisi için, Horst Şeffaf Horst Vites Kapısı için, Ningbo Duya 1, Duya 2, İdeal Seri için, Yantai Shengda Serisi için, Shenyang Haitong Serisi için, Shenyang Future Wright Kırmızı Lamba için (kaynak kodu ve öğrenme kodu dahil), Xujı S60, S66 Serisi için, Kırmızı Kapı Serisi Sütunu için, Aşırı Hız Serisi için, Changshun Serisi için, Master Serisi için (Öğrenme Kodu dahil), Shenzhen Shunchang Serisi için, Jiangxi Baisheng Hercules Serisi için (Kaynak Kodu dahil, Öğrenme Kodu, Haddeleme Kodu), Juguang Serisi için, Haizhu Serisi için, Haiyou Serisi için (Sharp 315 MHz dahil), Jiahe Serisi için (Jiahe 315 Özel Haddeleme Kodu dahil), Tiejun Sabit Kod Serisi için

Not:

Izin lütfen 1-3mm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.

Nedeniyle farklı ekran ve farklı ışık, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.anlayışınız için teşekkürler.Anlayışınız için teşekkürler.

1 X Kopya Uzaktan Kumanda

[relateproductdetail/]

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Teslim Süresi:

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.purpura.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Arızalı ürünler bildirilmeli ve mümkünse orijinal ambalajı ile iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.

Buschone12

2022-09-22

Anma gerilimi: 6 (V) 2x2016

Bir Yorum bırak