İFFETLİ KUŞ Yeni Sıkı Deri Metal Paslanmaz Çelik Sapkın Çatal Esaret S&M Seks Oyuncakları Erkekler için / kadın BDSM A320

w7038

₺341.26

Seks Oyuncakları

Etiketler: tam bdsm oyuncaklar, seksi pembe oyuncak, tanımsız pantolon, cuckold tişört, yeni bebek oyuncak çocuk, ıç çamaşırı bdsm salıncak, üst bdsm, kadın esaret, kaya horoz yüzük, özel erkek oyuncakları

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: İFFETLİ KUŞ
  • Model Numarası: a320
  • Müstehcen Resim: No
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Öğe Türü: Penis Halkaları

toptan: birden fazla ürün satın alırsanız her fazla 10 parça için, biz nakliye birleştirebilirsiniz (EMS, DHL, UPS ve FedEx), ödeme önce irtibata geçiniz.

Fabrika perakende, çeşitli tasarım, kaliteli, uygun fiyatlar.

Gizlilik teslimatı, gizli paket

Herhangi bir sorunuz, lütfen bize ulaşın.

Teşekkürler.Lütfen diğer öğelerime göz atın.Teşekkür ederim.

Ortalamadan başka bir şey olmayan bir duruş yakasıyla normdan sapın!Sapkın Çatal, baskıyı uzak tutmazlarsa, kölelerinizin çenesini göğsünün ve boynunun ihale etine giren sadist çift uçlu bir çatalla yüksek tutar!Şık ve çekici deri yakayı boğazlarının etrafına ayarlayın ve sabitleyin ve çatalın uzunluğunu değiştirmek için başparmak vidasını kullanın.Sevgililerinizi istediğiniz kadar geriye doğru yönlendirin!Bu eşsiz duruş yakasının çarpıcı estetiği, ikiniz için de uyarılmayı artıracak ve daha yoğun bir sahne yaratacaktır!

Ölçümler: Çatal 5,75 ila 8,25 inç uzunluğunda ayarlanır.Yaka öyle .8 inç genişliğinde ve çevresi 15 ila 19 inç arasında ayarlanır.

Malzeme: Paslanmaz çelik, deri.

Renk: Siyah, kırmızı

Değerli müşterilerimiz, lütfen dikkat:

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir, bu masraflar madde fiyat ve nakliye maliyeti dahil değildir.

Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresini kontrol edin.

Teslimat sırasında herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

Öğenizi normalde "Metal El Sanatları"olarak işaretleriz.Garanti ve İade Politikası:

Genellikle öğeler kusurlu değildir, %100 % yepyeni ve göndermeden önce dikkatlice kontrol ediyoruz.

Lütfen arızalı ürünleri aldıktan sonra 3 gün içinde geri gönderin, size yenilerini göndereceğiz, ancak nakliye ücretini ödemeniz gerekiyor veya geri ödeme para iadesi olarak verilecektir.

Garanti şunları içermez: kaza, insan hatası veya yanlış kullanım.Geri bildirim :

Değerli müşterilerimiz, biz bizimle nazik işbirliği için teşekkür ederiz, bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen.

Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz tatmin edici herhangi bir sorunları çözecektir.

Olumlu geri bildiriminiz çok takdir edilecektir.

Umarım sizinle iyi ve uzun vadeli iş ilişkileri kurabiliriz, teşekkür ederim!

Bir Yorum bırak