10 İnç Sanatçı Orantılı Ölçek Bölücü Pantograf Çizim Aracı stokta

w79316

₺40.63 ₺58.13

Ölçüm ve Analiz Cihazları

Etiketler: takım çekmece bölücüler, pantograf k678 fıfıne, izle kutusu doubke beraberlik, yönlendirici ahşap ince, rc kamyon orantılı direksiyon, 124 orantılı araba, tatlı girly tarzı tulum, masa düzenleyici 4 bölücü, 4 makyaj organizatörü çizin, ds5 sinyal lambası

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Ölçüm Aralığı: 0-200mm
  • Marka Adı: VAHİGCY'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ahşap
  • Sertifika: CE

Tanım:

1. Orantılı Ölçek Bölücü: Orantılı bölücüler, mimarların ve sanatçıların aynı oranları korurken farklı ölçümleri kağıda aktarmalarına olanak tanır.Bu, çizimlerin birbirine ölçeklenmesini sağlar.

2. Yüksek Kalite: güçlü plastikten yapılmış orantılı ölçek bölücü, sürekli kullanım ve kullanım gerektirir. 10 inç uzunluğunda.

3. Kullanımı Kolay: Orantılı bölücü çiziminizi geliştirmek için en iyi sırrı saklayın, bu kullanımı kolay araç Orantılı Bölücü, konuyu tuvalinize veya kağıdınıza aktarmanızı sağlar.Her zaman her yerde çizimden tahminde bulunur.

4. Kapsamlı Kullanım: Orantılı bölücü, ressamın veya sanatçının orijinal çizimin tam bir ölçekleyicisini oluşturmasını sağlar.Ölçek aktarma yeteneği, diğerlerinin yanı sıra sanat, mimarlık ve mühendislik dahil olmak üzere birçok alanda yararlıdır.

5. Doğru Üretim: Orantılı bölücüler doğrudur, cep boyutundadır ve özel elektronik gerektirmez, bu nedenle bu alanlarda popüler araçlardır.Sanatçılar, orantılı bölücüleri, aksi takdirde çoğaltılması zor olabilecek çok küçük oranların aktarılmasında özellikle yararlı bulurlar.

Belirleme:

Adı: Orantılı Ölçek Bölücü

Boyutu: yaklaşık 10in

Malzeme: plastik

Ambalaj Listesi:

1 x Ölçek Bölücü

2 x Klip

Bir Yorum bırak