Kış ısıtmalı çorap şarj edilebilir elektrikli ısıtma çorap telefon App 3-leve sıcaklık kontrolü elektrikli çorap termal ayak ısıtıcı

w85374

₺475.95 ₺915.22
  • Tanım
  • Yorumlar

  • Hortum Yüksekliği: Çoraplar
  • Bölüm Adı: Üniseks
  • Spor Türü: Kamp ve Doğa Yürüyüşü
  • Cinsiyet: ADAMLAR
  • Parmakla ayrılmış: No
  • Malzeme: Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin

Kış ısıtmalı çorap şarj edilebilir elektrikli ısıtma çorap telefon App 3-leve sıcaklık kontrolü elektrikli çorap termal ayak ısıtıcı

Mermi noktaları: 1、【akıllı kablosuz sıcaklık kontrolü】ısıtmalı çoraplar, cep telefonu APP kontrolü ile sıcaklık ve zamanlama işlemini ayarlayabilir, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde size uygun sıcaklığı bulabilir!

2、【3-leveTemperature】 İstediğiniz gibi 3 seviyede ayarlayın ve ihtiyaçlarınıza göre farklı sıcaklıkları ayarlayın.Çorapları Isıtmak için yüksek sıcaklık ayarı yaklaşık 50℃, orta sıcaklık ayarı yaklaşık 45℃ ve düşük sıcaklık ayarı yaklaşık 40℃ ' dir.

3、【Görünmez işçilik】 Elektrikli Çoraplar, yenilikçi görünmez dokuma işçiliği ile çorapları daha güzel ve konforlu hale getiren yerleşik, iz bırakmayan bir ısıtma sistemine sahiptir.

4、【Tam güç】 elektrik pili çorapları, uzun ömürlü pil için 5000 mAh büyük kapasiteli pil içerir life.It 6-7 saat kullanılabilir ve şarj süresi yaklaşık 3,5 saattir.

5、【Herhangi bir sıcaklık ayarı】 Çince ve ingilizce iki dilli UYGULAMA arayüzü, Fahrenheit (°F) / santigrat (°C) çift sıcaklık birimi ölçümü. 40°C-50°C, sıcaklığı ihtiyaca göre ayarlayabilir ve 2 saat boyunca düzenli olarak ısıtılabilir.

Tanım:

Sıcaklık ayarı ve zamanlama işlemi için cep telefonu bağlantısı uygulaması kontrolü sayesinde, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde size uygun sıcaklığı bulabilirsiniz. 5000mAh büyük kapasiteli pil, uzun ömürlü pil ömrü.

Belirleme:

Ürün adı: ısıtma çorap

Ürün gerilimi: 5 V

Ürün rengi: siyah, siyah gri, gri-siyah, gri mavi

Akü gerilimi: 3.7 V

Ürün ağırlığı: 450g (tam set)

Ürün ısı: 40-50C

Isıtma süresi: 6-7 saat

Ürün malzeme: pamuk

Pil kapasitesi: 5000 mAh

Isı kaynağı: nanokompozit liflerden ısı

Çorap boyutu: yaklaşık 32*23 CM/12.59*9.05 İN

Özellikler: Cep telefonu uygulaması sıcaklığı istediğiniz gibi ayarlayabilir ve düzenli olarak ısıtılabilir

Ambalaj Listesi:

Elektrikli çorap * 1 çift

Pil*1 çift

USB şarj kablosu * 1

Kullanım kılavuzu * 1

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Bir Yorum bırak