Su geçirmez Çok Fonksiyonlu Taşınabilir Çok Fonksiyonlu bebek bezi değiştirme çantası Ped Bebek Anne Temiz El Katlanır Mat Bebek Bakım Ürünleri

w94129

₺161.60 ₺299.12

Anne ve Çocuk

Etiketler: bebek bezi değiştirme minderi, bebek arabası bebek bezi, Bebek Değiştirme minderi, bebekler için paspas değiştirme, değişen ped

  • Tanım
  • Yorumlar

  • Cinsiyet: Üniseks
  • Yaş Aralığı: Doğum, 0-6m, 7-12m
  • Kaynak: Anakara Çin
  • destek: Dropshipping/Toptan Satış
  • Model Numarası: bebek bezi değiştirme minderi

Su geçirmez Çok Fonksiyonlu Taşınabilir Çok Fonksiyonlu bebek bezi değiştirme çantası Ped Bebek Anne Temiz El Katlanır Mat Bebek Bakım Ürünleri

Mermi Noktaları:

1、Su geçirmez Kumaş: Bu seyahat değiştirme matı su geçirmez polyesterden yapılmıştır, bebeğiniz yattığında ve dokunduğunda daha yumuşak ve daha rahat hale getirir.Kolay kullanım için çıkarılabilir cleaning.It tek elle kullanım ile kolayca katlanabilir ve açılabilir.Kirli umumi tuvaletlerde doğrudan teması azaltın.

2、Geniş Alan: Taşınabilir Değiştirme Masamız tüm bebeklere uyacak kadar büyüktür ve çok rahat ve kullanışlı olan yumuşak bir yastık yastığını entegre eder.

3、Cepli tasarım: Bebek taşınabilir değiştirme matı, değiştirme matı katlandığında bile çocuk bezlerini saklayabilen süper kullanışlı bir yerleşik idrar düzenleme saklama çantasına sahiptir!

4、Serbest eller: Bir ile hızlı bir şekilde açılabilen taşınabilir bebek bezi değiştirme minderi hand.It sık seyahat eden meşgul anneler veya babalar için çok uygundur ve bebeğinizin bezlerini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde hızlı bir şekilde değiştirmenize izin verecek şekilde tasarlanmıştır.

5、Satış Sonrası Hizmetler: Müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve en saygılı hizmeti sunmayı taahhüt ediyoruz.Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa sabırla size cevap vereceğiz.

Tanım:

1. Çıkarılabilir bebek bezi değiştirme pedi, daha yumuşak ve temizlenmesi daha kolay

2. Daha kalın bir yastık, bebeğin uzanmasını daha rahat hale getirir.

3. Bebekleri korumak ve hoş olmayan umumi tuvaletlerde doğrudan teması azaltmak için halka açılın ve katlayın.

Belirleme:

Ürün adı: Su geçirmez bebek bezi pedi

Malzeme: Sünger + Polyester

Boyutu: yaklaşık 90 * 47 cm / 35.43*18.5 in

Ağırlık: yaklaşık 0.2 kg

Ambalaj Listesi:

1 * Su geçirmez bebek bezi pedi

Afrinjulie

2022-07-15

Paspasın bitirilmesi çok iyi değildi!

Bir Yorum bırak